Home » Aardbeienplant rassen » Darselect

Darselect

Licentie in huis

Het aardbeienras Darselect is een ras dat mooie, smaakvolle en stevige vruchten geeft. Dit type aardbei heeft vooral voordelen bij hoge temperaturen. Dit kan een voordeel opleveren bij de warmer wordende zomers in Nederland. De vrucht is herkenbaar aan zijn iets wat langwerpige vorm en heeft een heerlijk zoete smaak. Bij Van den Wijngaart B.V. uit Ulvenhout vind je dit prachtige ras.

Bij ons vind je de ideale voorbereiding voor jouw teelt

Kies je ervoor om de Darselect te telen, maar wil je niet zelf de volledige kweek en teelt in eigen hand hebben? Van den Wijngaart B.V. biedt jou de mogelijkheden om al onze aardbeienrassen in verschillende maten in te kopen om de teelt vervolgens zelf voort te zetten. Je koopt de Darselect onder andere in de volgende vormen:

Ook voor A+ tot en met A+++ en LWB, MWB en GWB kun je bij ons terecht. Het is belangrijk er rekening mee te houden dat dit aardbeienras gevoelig is voor drukplekken. De heerlijke smaak van dit vroege ras maakt echter veel goed.

Neem contact op om een offerte aan te vragen voor deze stevige vrucht

De aardbeienplanten die je bij ons koopt, zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. Wij zorgen voor een goede groeikracht die doorgaat wanneer je de plant in de grond hebt geplaatst. Bel ons via 076-5600628 en vraag een offerte aan voor een voorraad planten om de heerlijke Darselect te kweken.

Bestand tegen hoge temperaturen

Zoete smaak

Vroeg ras

Aardbeienplant rassen

Interesse in onze aardbeienplant of frambozenplant?

Vrijblijvend offerte aanvragen