Planten voor Elsanta aardbeien kopen

Licentie vrij

Elsanta aardbeien planten kopen is mogelijk bij Van den Wijngaart B.V. uit Ulvenhout. Wij zijn een ervaren kwekerij waar je diverse aardbeien planten kunt kopen, waaronder de Elsanta. Wij kunnen deze aardbeienplanten in zeer grote oplages leveren, zodat je bedrijf meteen voorzien is van genoeg planten.

Elsanta aardbeien planten kopen, kan in meerdere sorteringen

De Elsanta is een ras dat een stevige, sappige en goed houdbare en glanzend rode vrucht geeft. Het kopen van de Elsanta planten voor aardbeien is daarmee uitermate geschikt voor jouw handel. Dit door de zeer hoge productie, stevigheid en de houdbaarheid. De Elsanta wordt in veel verschillende teelten gebruikt en heeft als kenmerk dat ze midden-vroeg is met de vrucht. Je koopt dit type aardbeien bij ons onder andere als trayplant. Echter vind je deze plant ook in andere sorteringen bij ons.

Planten van de beste kwaliteit

Wij investeren veel in de groeikracht van onze stekken en planten. Daarom zorgen we ervoor dat de planten bij ons geen vrucht krijgen en geven we ze speciale mest. Ook maken we gebruik van speciale technieken om de planten optimaal te laten groeien. Hierdoor kun je trouwens ook Elsanta aardbeien planten bij ons kopen die wij precies op maat realiseren.

Plaats eenvoudig je bestelling voor dit sappige aardbeienras

Wil je graag Elsanta aardbeien planten bij ons kopen of heb je vragen over het kopen van aardbeienplanten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076-5600628. Wij geven je graag meer informatie over onze planten.

Zeer goede houdbaarheid

Uitermate geschikt voor handel

Vroeg tot laat

Aardbeienplant rassen

Interesse in onze aardbeienplant of frambozenplant?

Vrijblijvend offerte aanvragen