Falco

Licentie in huis

Ben je op zoek naar aardbeienplanten van het ras Falco? Deze vind je in hoge kwaliteit bij Van den Wijngaart B.V. uit Ulvenhout. Onze planten zijn van uitstekende kwaliteit en leveren prachtige aardbeien. Niet voor niets hebben wij klanten door heel Nederland en België en zijn ook groothandelaren in het buitenland tevreden klant bij ons.

Je koopt de Falco bij ons in de gewenste sortering

De Falco geeft mooie conisch gevormde, aantrekkelijke en glanzende vruchten. Het ras geeft sappig fruit met een stevige bite en een goede houdbaarheid. De plant heeft een volle bloei en geeft een goede plukprestatie. Typerend voor de Falco zijn dan ook de grote uniforme vruchten met een gemiddeld vruchtgewicht van > 25gram. Bij ons bedrijf vind je uiteenlopende sorteringen, zo ook van dit ras. Je bestelt deze plant niet enkel als LWB, MWB of GWB, maar ook onder andere als:

Onze planten hebben een optimale groeikracht

In onze aardbeienplantenkwekerij hebben wij technieken ontwikkeld waarmee wij de optimale groeikracht realiseren. Wanneer je de Falco bij ons koopt, hebben zij dus deze ideale voorbereiding gehad. Deze groeikracht komt doordat wij ze speciale mest geven en ervoor zorgen dat ze nog geen vruchten krijgen bij ons. Hierdoor weet je zeker dat de planten goede vruchten zullen geven op jouw bedrijf.

Ga voor maatwerk als het aankomt op jouw aardbeien

Indien gewenst kunnen wij voor jou ook planten op maat realiseren. Zo koop je bij ons met zekerheid planten van het ras Falco die aan al je eisen voldoen. Heb je vragen over onze planten, wil je een bestelling plaatsen of ben je benieuwd naar onze actuele voorraad? Bel naar 076-5600628 en wij helpen je graag.

vrij lang oogstpatroon

Middentijds rijpende junidrager

Grote uniforme goed smakende vruchten

Aardbeienplant rassen

Interesse in onze aardbeienplant of frambozenplant?

Vrijblijvend offerte aanvragen