Tenira

Licentie vrij

De Tenira is een aardbeienras dat bekendstaat om zijn zeer zoete smaak en mooi glanzende kleur. Je koopt deze plant bij Van den Wijngaart B.V. uit Ulvenhout. De vrucht is matig tot groot van vorm en de plant geeft ook voldoende productie. De plant heeft een goede rijping en de vrucht kenmerkt zich als stevige, sappige aardbei die heerlijk geurt en mooi rood glanzend is.

In welke sorteringen is de Tenira te koop?

Als je op zoek bent naar een middentijdse aardbei, dan is de Tenira wellicht een goede keuze. Bij dit ras groeien de vruchten boven het gewas uit waardoor deze makkelijk te telen zijn. Voor jouw eigen teelt, koopt je deze planten in diverse sorteringen bij Van den Wijngaart B.V., waaronder:

Daarnaast is het mogelijk de Tenira te kopen in de sorteringen A+ en per vijf planten in een pot. Ongeacht jouw wijze van teelt, koop je bij ons de ideale planten voor jouw onderneming. Zo produceer je het volgende seizoen al de heerlijkste vruchten voor de verkoop.

Kies voor het juiste ras aardbeien

Er zijn vele soorten aardbeien, waaronder de Tenira, die ieder hun eigen voor- en nadelen hebben. Het is daarom belangrijk te kijken naar de kenmerken van de vrucht en de mogelijkheden die jouw onderneming heeft. Vraag daarnaast ons advies wanneer je de aankoop van aardbeienplanten overweegt. Bereik ons telefonisch via 076-5600628 of vul ons contactformulier in. Wij helpen je graag verder.

Zeer zoete smaak

Vrucht boven het gewas uit

Midden tijds

Aardbeienplant rassen

Interesse in onze aardbeienplant of frambozenplant?

Vrijblijvend offerte aanvragen