Home » Frambozenplant rassen

Frambozenplanten

De frambozenplanten van frambozenplantenkwekerij Van den Wijngaart B.V. uit Ulvenhout zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het gebruik van innovatieve toepassingen binnen bij groei van deze planten. Daarnaast beschikken wij over een specifieke mestvorm die de groeikracht van de planten bevordert. Hiermee kweken wij sterke planten waar jouw bedrijf mee verder kan.

Welke rassen frambozenplanten vind je bij ons?

Bij frambozenplantenkwekerij Van den Wijngaart B.V. verbouwen wij meerdere rassen frambozenplanten die ieder hun eigen kenmerken hebben. Deze worden onder andere langs long canes gekweekt waardoor ze de hoogte in groeien. Je koopt bij ons de volgende rassen frambozen:

Je vindt onderscheid in het aanbod van onze frambozenplantenkwekerij op het gebied van zomer- en herfstframbozen. De frambozenplanten die doorgaans in de zomer frambozen leveren, zijn uitermate geschikt om aan de canes te groeien. Je koopt bij ons planten waarbij je ervan verzekerd bent dat deze onder goede omstandigheden veel en goede vruchten leveren. Tijdens het teeltproces worden de planten nauwlettend in de gaten gehouden door onze teeltmanagers om voor jou de beste planten te produceren.

Koop tijdig de planten voor jouw zachte fruitproductie

Jouw frambozenplanten koop je natuurlijk bij een gedegen frambozenplantenkwekerij. Al onze ervaring als aardbeienplantenkwekerij hebben wij doorgevoerd in de productie van planten waar frambozen aan groeien. Wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij jou bieden? Neem telefonisch contact met ons op via 076-5600628 en wij bespreken alle opties met je. Produceer de lekkerste frambozen door de inkoop van onze planten.

Interesse in onze aardbeienplant of frambozenplant?

Vrijblijvend offerte aanvragen