Kweli

Licentie in huis

De Kweli is een universeel te gebruiken herfstframboos. Bij de kwekerij van Van den Wijngaart B.V. staat het kweken van de beste kwaliteit van deze planten. Hiermee bieden wij je de mogelijkheid om de beste en meeste vruchten te telen. Kies deze makkelijk te oogsten framboos als basis voor jouw frambozenteelt.

Wat kun je verwachten van de Kweli?

Een groot voordeel van de frambozenplant van de Kweli is de grote verdraagzaamheid ten aanzien van hoge temperaturen. Hierdoor is de plant uitermate geschikt voor gematigde mediterrane klimaten, net als de Kwanza. De plant produceert mooie rode, ronde vruchten die goed van smaak zijn. De vruchten kleuren na oogst nog langzaam door. Hierdoor is de vrucht zeer goed houdbaar en daarmee uitermate geschikt voor de handel en export. Zoek je een framboos die geschikt is voor gematigde klimaten? Overweeg dan onze Mapema-planten.

Vraag een offerte aan voor deze prachtig rode frambozen

De Kweli wordt bij Van den Wijngaart onder andere opgekweekt op long canes. Deze planten hebben dus al hoogte ontwikkeld, waarna de kracht van de plant in het produceren van vruchten overgaat. Voor het kopen van frambozen- en aardbeienplanten van hoge kwaliteit, plaats je een bestelling bij ons. Vraag een offerte aan via 076-5600628 en zet de teelt van deze heerlijke framboos voort.

Hoge tot zeer hoge opbrengst

Zeer goede houdbaarheid

Makkelijk te oogsten

Geschikt voor gematigde mediterrane klimaten

Interesse in onze aardbeienplant of frambozenplant?

Vrijblijvend offerte aanvragen