Over ons

Al bijna 40 jaar stellen wij alles in het werk om onze aardbeienplanten optimaal te laten groeien, zodat ze op jouw bedrijf prachtige vruchten geven. Bij aardbeienplantenkwekerij Van den Wijngaart B.V. kun je aardbeienplanten kopen van de beste kwaliteit.

Het begon allemaal in 1985

In 1985 is Van den Wijngaart B.V. opgericht als aardbeienplantenkwekerij door Jos van den Wijngaart. Ons bedrijf begon als kleine producent van aardbeienplanten door het vermeerderen van de planten. In 2002 is het bedrijf overgenomen door Jac-jan van den Wijngaart. En is het uitgegroeid tot een middelgrote kwekerij waar je allerhande aardbeienplanten kunt kopen. En waar later ook frambozenplanten en lavendel (via LavendelPlus) bij kwamen. Het bestellen van grotere hoeveelheden aardbeienplanten behoort tot de mogelijkheden.

Onze kracht

De kracht van Van den Wijngaart B.V. ligt in de toewijding voor het product en werk, de kennis, betrouwbaarheid en de kwaliteit van de planten. We denken graag mee om in je vraag te kunnen voorzien en te zorgen dat jullie gezonde en goede aardbeienplanten ontvangen.

Wil je kennis maken met ons bedrijf of heb je een vraag over het assortiment? 

Onze kwekerij in beeld

Van den Wijngaart aardbeienplanten

Daar plukt u de vruchten van!​