Onze frambozenplant rassen

Onze frambozenplanten kweken wij op aanvraag. Er zijn 2 / 3 canes per ras.

Foto volgt nog

Vroeg

Vajolet

Foto volgt nog

Vroeg

Lagorai

Foto volgt nog

Vroeg

Wengi

download-8

Vroeg

Kwanza

Frambozenplanten

De frambozenplanten van frambozenplantenkwekerij Van den Wijngaart B.V. uit Ulvenhout zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het gebruik van innovatieve toepassingen binnen bij groei van deze planten. Daarnaast beschikken wij over een specifieke mestvorm die de groeikracht van de planten bevordert. Hiermee kweken wij sterke planten waar jouw bedrijf mee verder kan.

Bij frambozenplantenkwekerij Van den Wijngaart B.V. verbouwen wij meerdere rassen frambozenplanten die ieder hun eigen kenmerken hebben. Deze worden onder andere langs long canes gekweekt waardoor ze de hoogte in groeien.

Je vindt onderscheid in het aanbod van onze frambozenplantenkwekerij op het gebied van zomer- en herfstframbozen. De frambozenplanten die doorgaans in de zomer frambozen leveren, zijn uitermate geschikt om aan de canes te groeien. Je koopt bij ons planten waarbij je ervan verzekerd bent dat deze onder goede omstandigheden veel en goede vruchten leveren. Tijdens het teeltproces worden de planten nauwlettend in de gaten gehouden door onze teeltmanagers om voor jou de beste planten te produceren.

Van den Wijngaart aardbeienplanten

Daar plukt u de vruchten van!​