Kwanza

De Kwanza is een van de frambozenrassen die je koopt bij Van den Wijngaart B.V. uit Ulvenhout. Met onze jarenlange ervaring in de kweek en teelt van zowel aardbeien als frambozen hebben wij de beste werkwijze ontwikkeld. Hierdoor ervaar je de voordelen in groeikracht en opbrengsten van de planten.

Wat zijn de kenmerken van de Kwanza?

De Kwanza is een framboos met een heldere oranje kleur. De vrucht heeft een prettige smaak, vorm en grootte. Daarbij is deze vrucht ook goed houdbaar. Deze frambozenplant heeft een goede opbrengst van grote vruchten, die na de oogst mooi op kleur blijven. Als de oogst later op de dag plaatsvindt, komen de vruchten makkelijker los. Deze universeel te gebruiken herfstframboos wordt aan long canes gekweekt. Naast de Kwanza, vind je bij ons ook de Kweli-framboos. De vruchten zijn door de verschillende kleuren goed uit elkaar te houden.

Koop jouw basis voor de teelt van deze framboos

Ben je op zoek naar een goed houdbare framboos die uitermate geschikt is voor gematigde mediterrane klimaten? Dan is de Kwanza de ideale framboos voor jouw bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden die wij als framboos- en aardbeienplantkwekerij te bieden hebben. Neem contact met ons op via 076-5600628 en stel ons al jouw vragen.

Waarom kiezen voor ‚ÄčKwanza?

  • Grote frambozen
  • Hoge opbrengst
  • Makkelijk te oogsten
  • Geschikt voor gematigde mediterrane klimaten

Foto's Kwanza

Alle frambozenrassen die wij kweken