Werken bij Van den Wijngaart

Bij aardbeienplantenkwekerij Van den Wijngaart B.V. kweken we aardbeienplanten van de beste kwaliteit. Hierbij stellen we alles in werk om onze planten optimaal te laten groeien, zodat ze bij de klant prachtige vruchten geven. Lijkt het je leuk om daar je steentje aan bij te dragen, kijk dan hieronder of er een passende vacature voor jou tussen zit.

Er zijn op dit moment vacatures voor:

Vacature
Assistent-bedrijfsleider

x-x uur per week

Bij aardbeienplantenkwekerij Van den Wijngaart B.V. kweken we aardbeienplanten van de beste kwaliteit. We zijn op zoek naar een …

Als … ben je … Je werkt aan …, … en …. Samen met het team zorg je ervoor dat … Je hebt oog voor …

Wat ga je doen?

  • Sdlkfjs
  • Saldfkjsd
  • Sdlfkjsdlf


Wat bieden wij jou?

  • Alsdkfj
  • Adlfkja
  • Sdlfkj


Wie zoeken we?

  • Alsdkfj
  • Asldkfj
  • A;sdjkl


Je kan je CV en motivatiebrief sturen naar …@vandenwijngaart.nl. De deadline is … Kennismakingsgesprekken vinden plaats op  .. en ..

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met …. via …@vandenwijngaart.nl of 06…..

Vacature
Vakantiewerk voor scholieren

In de mei- en zomervakantie zijn wij op zoek naar scholieren van 13 jaar of ouder die graag in de buitenlucht werken en het niet erg vinden hun handen vies te maken.

Wat houdt het werk in?

In de meivakantie worden er bloemetjes geknipt en eventueel ook stek gestoken. Bij het bloemen knippen haal je met een schaartje de bloemen van de aardbeienplanten af. In de zomervakantie bestaat het werk uit aardbeienstekjes in de grond of trays steken (stek steken). Hierbij krijg je een krat met bosjes aardbeienplanten (stekjes). Hier haal je steeds stekjes uit het bosje en die steek je in de grond. Deze stappen herhaal je steeds. Er zijn een aantal dingen waar je extra op moet letten, die we je eerste dag uitleggen.

Praktische informatie

De werktijden zijn van 07.00 tot 12.30 uur en om 09.00 uur is er pauze (met warme chocomel). Zorg dat je elke ochtend op tijd aanwezig bent, we verwachten je om 06.50 uur op ons bedrijf. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag, en op zaterdag ben je ook welkom. Je kunt je hieronder inschrijven, voor minimaal 2 weken (dit hoeft niet aaneengesloten te zijn).

Zorg dat je oude kleding aantrekt; tijdens het werk word je vies en nat. We raden je aan om met laagjes kleding te werken; in de vroege ochtend kan het op het veld koud zijn, maar in de loop van de ochtend is het fijn om een shirt aan te hebben. Bij regen kun je van ons een regenpak krijgen.

Het bedrijf bevindt zich op Strijbeekseweg 21 in Ulvenhout. Dit is de verzamelplek waar je elke ochtend om 06.50 wordt verwacht. Soms werken we ook op andere locaties, op fietsafstand van het bedrijf of in andere gevallen word je er met onze bussen heen gebracht. Dit wordt telkens aangegeven.

Voorafgaand aan de start van je werk bij ons, krijg je informatie opgestuurd. En op je eerste werkdag krijg je uitgelegd hoe het werk precies moet.

Inschrijving

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Leuk! Hier kan je samen met je ouders of verzorgers je gegevens ingeven om je aan te melden. Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar personeelszaken@vandenwijngaart.nl

Let op, kijk met je ouders even goed bij de inschrijving naar welke weken je wilt komen werken. De weken waarvoor je jezelf inschrijft te komen werken, word je ook door ons verwacht van maandag tot vrijdag. Overleg dus goed wanneer je op vakantie gaat en of je andere dingen in je agenda hebt staan. Als je tijdens de vakantie toch extra weken wilt komen werken, kan dat natuurlijk in overleg ook.

Na je inschrijving ontvang je een welkomstmail en word je toegevoegd aan de WhatsApp groep waar je verdere informatie krijgt.

Inschrijfformulier
Vakantiewerk voor scholieren

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy regelement.

Van den Wijngaart aardbeienplanten

Daar plukt u de vruchten van!​