Planten voor Sonata aardbeien kopen

Licentie in huis

Wil je Sonata aardbeien planten kopen? Breng dan een bezoek aan Van den Wijngaart B.V. uit Ulvenhout. Onze planten zijn van uitstekende kwaliteit en leveren prachtige aardbeien. Niet voor niets hebben wij klanten door heel Nederland en België. Ook groothandelaren in het buitenland zijn tevreden klant bij ons.

Sonata aardbeien planten kopen in de gewenste sortering

Sonata is een sappige aardbei met een zoete smaak en een duidelijk aardbeiaroma. De plant geeft een stevige, uniforme vrucht met een kegelvormige en helderrode kleur. Typerend voor de Sonata zijn dan ook de mooie glans en mooie kroontjes. De plant heeft een volle bloei en geeft een goede plukprestatie. Het kopen van een planten voor aardbeien van het ras Sonata, is onder andere mogelijk in de volgende sorteringen:

Onze planten hebben een optimale groeikracht

De Sonata aardbeien planten die je bij ons kunt kopen hebben een optimale groeikracht. Ze krijgen speciale mest en er groeien nog geen vruchten zolang ze bij ons staan. Hierdoor weet je zeker dat de gekochte aardbeienplanten goede vruchten zullen geven op jouw bedrijf.

Kies voor maatwerk Sonata-planten

Indien gewenst kunnen wij voor jou ook planten op maat realiseren. Zo ga je bij ons zeker de Sonata aardbeien planten kopen die aan al jouw eisen voldoen. Heb je vragen over onze planten, wil je een bestelling plaatsen of ben je benieuwd naar onze actuele voorraad? Neem contact met ons op via 076-5600628 en wij helpen je graag.

Goede plukprestatie en vruchtzetting

Vroege en eerst gekoelde teelt

Uitstekende smaak

Aardbeienplant rassen

Interesse in onze aardbeienplant of frambozenplant?

Vrijblijvend offerte aanvragen