Sonsation

Sonsation is een korte dag ras die aardbeien vers heeft in het midden van het seizoen. De aardbeien smaken heerlijk en hebben een rode, glanzende kleur. De plant groeit gemakkelijk, blijft compact en heeft fraaie openstaande bladeren. De bloemtrossen zijn op bladlengte, waardoor ze goed beschermd zijn tegen voorjaarsvorst. Het kopen van Sonsationplanten bij Van den Wijngaart B.V. uit Ulvenhout is een goede keuze voor kwalitatieve aardbeien.

De Sonsation levert mooie, stevige en heerlijke aardbeien

Van den Wijngaart B.V. is een van de weinige aardbeienplantenkwekers in Nederland die de Sonsation zo vers mogelijk aanbiedt. Als kwekerij van aardbeienplanten weten wij alles van aardbeienplantenrassen. Dat is ook de reden waarom je Sonsationplanten altijd moet kopen bij een kwekerij als wij. Je vertrouwt op onze kennis en kunde ten aanzien van het werken met deze planten en plukt daar vervolgens letterlijk de vruchten van. De aardbeien van de Sonsation lijken sterk op die van de Sonata, maar ze zijn iets steviger wanneer ze vers zijn. De stevigheid in combinatie met de sappigheid levert heerlijke aardbeien op die niet alleen geschikt zijn voor de directe verkoop, maar ook voor de verkoop aan lokale supermarkten. Dat maakt het kopen van Sonsationplanten zeker de moeite waard.

Kies uit verschillende sorteringen van dit heerlijke ras

Het is bij ons mogelijk Sonsationplanten te kopen in diverse sorteringen. Zo kies je onder andere voor wachtbedplanten. Het streven van ons bedrijf is om de groeikracht van de planten zo goed mogelijk te maken. Daarnaast vind je bij ons de optie om planten op maat te realiseren. Voor de aardbeien van het ras Sonsation die het lekkerst zijn wanneer je ze vers eet, vraag je een offerte aan bij ons. Bereik ons telefonisch via 076-5600628 en wij voorzien je van een passende offerte. Profiteer van deze rasechte en kwalitatief uitstekende aardbeien.

Waarom kiezen voor ​Sonsation?

  • Goede spreiding en makkelijk te plukken
  • Zeer goede kenmerkende smaak
  • Prima plukprestatie 1e klas

Foto's Sonsation

Alle aardbeienrassen die wij kweken​

Van den Wijngaart aardbeienplanten

Daar plukt u de vruchten van!​