Malling Centenary

Aardbeienplanten van het ras Malling Centenary vind je bij Van den Wijngaart B.V. uit Ulvenhout. In onze kwekerij zorgen wij voor de grootst mogelijke groeikracht van onze planten. Dit doen wij door onze technieken te blijven innoveren, en door middel van onze mest de vruchtgroei tegen te gaan, totdat de plant verkocht is aan jou. Hier heb jij na aankoop profijt van.

Wat zijn de kenmerken van de Malling Centenary?

De Malling Centenary produceert mooie, glanzende, licht rode vruchten die door het stevige vruchtvlees ook nog eens goed houdbaar zijn. De aardbeien zijn plaatjes op zich. Ze zijn regelmatig van vorm en hebben een heerlijke smaak. De teelt van de plant is gemiddeld een halve tot hele week vroeger dan het Elsanta-ras. De Malling Centenary is ook uitermate geschikt voor een vroege productie in de kas of een andere vorm van bedekte teelt. Dit ras lever je een hoog vruchtgewicht op. Dat is nog een reden waarom het kopen van een aardbeienplant van dit ras een goede stap is voor jouw productie.

Ervaar de voordelen van dit aardbeienras voor uw eigen kweek

De Malling Centenary is in diverse sorteringen bij Van den Wijngaart B.V. te bestellen. Afhankelijk van jouw voorkeur ten aanzien van de verdere kweek van de plant, maak je hier jouw afwegingen in. Ben je er niet zeker van welke vorm of ras het best geschikt is voor jouw bedrijf? Bel ons via 076-5600628 en vraag advies aan een van onze professionals.

Waarom kiezen voor ​Malling Centenary?

  • Goed houdbare vrucht
  • Hoog vruchtgewicht
  • Prachtige uitstraling van de vrucht

Foto's Malling Centenary

Alle aardbeienrassen die wij kweken​

Van den Wijngaart aardbeienplanten

Daar plukt u de vruchten van!​